Geavanceerde winkelweegschalen van Mettler Toledo: een must-have voor elke retailer

0
Leestijd: < 1 minuut

De nieuwe FreshBase en FreshWay winkelweegschalen van Mettler Toledo zijn ideaal voor gebruik in speciaalzaken en supermarkten. Met een compact en robuust design, innovatieve technologie en een ergonomische ontwerp zijn deze weegschalen uitermate geschikt voor alle voorkomende weegprocessen.

FreshBase
De FreshBase met touchscreen is zeer gebruiksvriendelijk dankzij het intuïtieve gebruikersmenu. Daarnaast biedt de FreshBase diverse interactieve functies, waardoor nieuwe medewerkers na een korte training volledig op de hoogte zijn van de functionaliteiten van de weegschaal. Dit maakt de FreshBase uitermate geschikt als toonbank- en zelfbedieningsweegschaal. Bovendien is de weegschaal bestand tegen vetten, zuren en zware mechanische belastingen en dankzij de robuuste displaybehuizing zijn krasjes en markeringen nagenoeg onzichtbaar. Het ontwerp van de FreshBase zorgt tevens voor een vermindert risico op verontreinigingen en downtime. Kortom, de FreshBase van Mettler Toledo is de ideale totaaloplossing voor uw retailtoepassing.

FreshWay
De FreshWay biedt naast nauwkeurige weegresultaten de mogelijkheid om de weegschaal in te zetten als mediaplatform. Via deze functionaliteit kunt u de lay-out aanpassen op de winkel en het serviceconcept én kunt u aantrekkelijke acties via het scherm communiceren met klanten.
Dankzij de flexibiliteit van de FreshWay is het mogelijk het touchscreen op een vaste plaats te bevestigen, terwijl de weegunit ten alle tijde verplaatst kan worden. Dit maakt de FreshWay van Mettler Toledo uitermate geschikt als toonbankweegschaal. Bovendien is de weegschaal uiterst betrouwbaar, zelfs in vochtige, natte of koude werkomgevingen waardoor een lang productleven gegarandeerd wordt.