Gerard Rutte Memorial toertocht: meld je nu aan!

0
Leestijd: 2 minuten

Wie kende hem niet? Op 15 november aanstaande is het alweer vijf jaar geleden dat Gerard Rutte op 55-jarige leeftijd overleed. Rutte was bekend als supermarktdeskundige, schreef voor verschillende vakbladen (zo was hij jarenlang columnist bij FoodPersonality) en was oprichter van Uw Supermarkt, een bedrijf dat onder meer narrowcasting voor supermarktondernemers verzorgde. Maar Rutte had naast supermarkten nóg een passie: fietsen!

Tijdens een fietsevenement, waar Rutte en vriend Michael van den Hurk (commercieel directeur Van Tol Retail) hun idool Joop Zoetemelk ontmoetten, kwamen de twee op het idee om een gezamenlijke toertocht te organiseren, onder de naam “Uwsupermarkt & Van Tol Cycling Challenge”. Een sportief evenement om met vakbroeders aan deel te nemen. Door het overlijden van Rutte is het daar nooit van gekomen.

Van en Hurk wil in de toekomst alsnog dat sportieve evenement gaan opzetten. Om te toetsen of de animo voor zo’n evenement groot genoeg is, wil hij dit jaar een herdenkingstocht voor Gerard Rutte organiseren. Op 14 oktober aanstaande zullen Levi en Martin Rutte (rep. de zoon en broer van Gerard) het startschot geven voor de Gerard Rutte Memorial toertocht. De dag is bedoeld voor iedereen die actief is in de supermarktwereld en die fietsen als hobby heeft.

Start- en finishplaats is het restaurant Bartje (Brederodelaan 80, 2061 JS Bloemendaal ) Als afsluiting van de dag is er een netwerkborrel en een lekker pastabuffet. Van den Hurk hoopt op een fantastische dag: sportieve grenzen verleggen, samen de finish halen, de competitie aangaan, de zoete pijn van de beklimming van het Kopje van Bloemendaal en de ruisende wind van de duinen van Zandvoort en Noordwijk door je haren… En daarna: goede gesprekken met vakbroeders bij de netwerkborrel.

Programma:
– Vanaf 10:00 uur ontvangst met koffie/thee en een lekker stuk taart.
– Vanaf 11:00 starten we met drie mooie routes langs Zandvoort, Noordwijk en het ‘Kopje van Bloemendaal’. Halverwege is er nog een stop met lekkere broodjes, koffie en thee.
– Om 17:00 uur verwachten we iedereen weer binnen en sluiten we af met de netwerkborrel en het buffet.

Van den Hurk: “Wat zou het mooi zijn om met elkaar deze dag stil te staan bij Gerard als persoon en zijn passie voor fietsen. Wie weet is er genoeg animo om er een jaarlijks evenement met de handel en industrie van te maken.”


Doe mee en schrijf je in:

Stuur een mail aan info@wendysterk.nl

Geef aan welke route je van de Gerard Rutte Memorial toertocht wilt rijden: – 60 – 75 of 90 km

Geschatte kosten ontvangst, lunch, borrel en buffet:

€ 60, = per persoon. Door overmaking van het geld naar onderstaand rekeningnummer bevestig je de deelname. Wil je niet meefietsen maar wel een bijdragen geven aan de hersenstichting dan kan dat natuurlijk ook! Al het geld dat overblijft zal worden overgemaakt aan de hersenstichting

NL85 RABO 0346 0604 78 t.n.v. Wendy Sterk Office & Marketing Support o.v.v.: Gerard Rutte Memorial.