Grootse heropening Albert Heijn Stadsfenne in Sneek

0
Leestijd: < 1 minuut
Met een glossy showtrap, twee grote projectieschermen en een doek van ruim 200 m2 heropenden AH-franchisers Robert en Doremiek Grakist gisterenavond hun volledig vernieuwde Albert Heijn aan de Stadsfenne in Sneek. Op de klanken van YMCA van de Village People trokken de bijna 250 medewerkers van de winkel het immense doek dat voor de winkel hing naar beneden. De medewerkers onthaalden vervolgens applaudisserend klanten in de supermarkt, waar diverse proeverijen en speciale aanbiedingen te vinden waren.
Na een intensieve verbouwing van Albert Heijn Stadsfenne hebben klanten bijna 50% extra winkeloppervlakte, meer parkeerruimte en een mini-bibliotheek. Aan de nieuwbouw is maanden intensief gewerkt. Sinds 26 januari is de aansluiting met de bestaande bebouwing gerealiseerd maar was de winkel gesloten. In de laatste dagen hebben de bijna 250 medewerkers hard gewerkt om de schappen te vullen en proef te draaien in naar eigen zeggen misschien wel de meest moderne Albert Heijn van Nederland.
De winkel is tevens voorzien van de nieuwste zelfscan kassa’s, een gezellige koffiehoek en een inpandige Gall & Gall. “We zijn trots op onze medewerkers. Zij zijn het boegbeeld van onze supermarkt en hebben grote invloed op de bezoekersbeleving bij Albert Heijn Stadsfenne. Vooral dankzij hen hebben we veel vaste klanten die met plezier bij ons komen winkelen. Dat is geweldig! Bij ieder winkelbezoek spelen zij de hoofdrol in de beleving voor onze klanten. Daarom spelen ze die ook bij de heropening van de winkel”, aldus Robert en Doremiek Grakist.