Grootste Supercoop geopend

0
Leestijd: < 1 minuut

Vanochtend om 9.00 uur heeft de tot dusver grootste Supercoop van Nederland de deuren geopend. Aan de Damstraat in Spijkenisse is een ‘ultramoderne nieuwbouwvestiging’ open gegaan en vormt het hart van het prestigieuze 12.500 m2 grote winkelcentrum De Kopspijker. De nieuwe Supercoop meet 1.800 m2 vvo en is de derde Supercoop ‘nieuwe stijl’.

 

Pijlers onder het nieuwe Supercoop-format zijn een lage prijsstelling (onderkant markt), een uitgebreid assortiment, een frisse lay-out in een vernieuwde huisstijl, passend bij de pay-off ‘Bij Supercoop bent u de Baas’.

 

Commercieel directeur Gerard Koning: “Met onze nieuwe Supercoop in Spijkenisse zetten we het format Supercoop nieuwe stijl verder op de kaart. Qua prijsstelling en lay-out technisch is deze winkel vergelijkbaar met Supercoop Assen en ’s Heerenberg. De signing is verder doorontwikkeld, gebaseerd op onze coöperatieve identiteit. De unieke elementen van onze organisatie komen hierdoor nog meer tot uiting.”

 

De nieuwe Supercoop heeft een heldere, open een aantrekkelijke uitstraling. Met een ruim internationaal assortiment, een zeer aantrekkelijke prijsstelling, een ambachtelijke slagerij, grote slijterij, TNT Postkantoor, maximale openingstijden en gratis parkeerplekken heeft deze winkel volgens Coop alle instrumenten om zich in Spijkenisse tot een zeer sterke te ontwikkelen.

 

De unieke elementen van de formule, waaronder het gegeven ‘opgericht voor en door klanten’, staan centraal in diverse uitingen. Op verrassende toon vertellen klanten waarom ze bepaalde keuzes maken. Daarnaast is er gebruik gemaakt van een nieuwe mix van bestaande kleuren; een uitgesproken en overtuigende vormgeving, aldus Coop.

 

De nieuwe winkel in Spijkenisse opent de deuren met vele kortingsacties en duizenden gratis boodschappenpakketten (bij besteding vanaf twintig euro aan boodschappen). Aanstaande zaterdag zijn er diverse kinderactiviteiten waaronder een Airstream en er worden gratis Triqo’s uitgedeeld.