Hans Jaspers gaat weg bij Jan Linders

0
Leestijd: < 1 minuut

Financieel directeur Hans Jaspers gaat vertrekken bij Jan Linders. Hij wil begin volgend jaar afscheid nemen. In een persbericht van Jan Linders meldt hij dat hij het tijd vindt om na 17 jaar in dienst bij Jan Linders nieuwe inzichten en ervaringen op te doen, maar dat geldt wat hem betreft ook voor de organisatie Jan Linders zelf. Hij gaat zich oriënteren op vervolgstappen.

Van die 17 jaar die Jaspers tot nu toe bij Jan Linders heeft gewerkt, is dat 11 jaar in de functie van financieel directeur. Jan Linders gaat op zoek naar een opvolger.

“Jan Linders heeft me veel gebracht en ik ben dankbaar voor de geboden kansen. Met mijn achtergrond in de regio, was en is Jan Linders voor mij een heel aansprekend bedrijf.”

Algemeen directeur Ferry Moolenschot zegt in het persbericht de keuze van Jaspers te respecteren en meldt dat zijn opvolger van buiten het bedrijf zal moeten komen. Jaspers begon eind 2005 bij Jan Linders, daarvóór was hij ruim zes jaar werkzaam bij agf-leverancier (en veiling) ZON in Venlo. Verder werkte hij bij transporteur De Klok Logistics.