Harrie Westra weg bij Poiesz

0
Leestijd: < 1 minuut

Poiesz Supermarkten maakte gisteren aan het eind van de middag bekend dat er een einde komt aan de samenwerking tussen Harrie Westra en de 69 winkels omvattende supermarktketen. Westra werkte ruim twee jaar voor Poiesz en vertrekt per vandaag.

‘Na een periode van grofweg tweeënhalf jaar, waarin de organisatie nadrukkelijk heeft geprofiteerd van de inzet en gedrevenheid van Harrie Westra als commercieel en operationeel roerganger bij Poiesz Supermarkten B.V., is in onderling overleg besloten dat de dienstbetrekking zal worden beëindigd. Voor de verdere transitie binnen de onderneming is het beter gebleken om elkaar los te laten’, aldus het persbericht dat Poiesz uitstuurde.

De komende periode zal worden gezocht naar een nieuwe invulling waarbij tijdelijk de taken en verantwoordelijkheden zullen worden overgenomen door de algemeen directeur, de heer Piet Smit.

De heer Westra kijkt terug op een intensieve periode waarin er vele stappen zijn gezet. “Ondanks de uitdagende tijden ben ik trots op de resultaten die zijn behaald. Ik ben tevens blij dat ik deel heb mogen uitmaken van de Poiesz-familie en de energie heb gevoeld van dit prachtige familiebedrijf met zijn zeer gemotiveerde en klantvriendelijke medewerkers”, aldus Westra.

De bijdrage die Westra heeft geleverd aan de doorontwikkeling van Poiesz Supermarkten zal ook de komende periode van grote waarde zijn. “Harrie is een op en top kruidenier met een enorme drive en een heldere visie. We kijken terug op een zeer enerverende tijd waarin een nog betere basis is gelegd voor de verdere groei en bloei van onze onderneming”, aldus algemeen directeur Piet Smit.