Hoogvliet: Rutger van den Bout vertrekt, Edwin de Maa komt

0
Leestijd: < 1 minuut

Rutger van den Bout vertrekt als commercieel directeur bij Hoogvliet supermarkten. Hij wordt in die functie per 1 februari 2022 opgevolgd door Edwin de Maa.

Van den Bout (foto) neemt na 32 jaar afscheid van Hoogvliet. In die tijd is hij van hulpkracht doorgegroeid tot commercieel directeur. “Met pijn in het hart neem ik afscheid van het bedrijf. Ik kijk terug met veel voldoening en trots, en met enorm veel dankbaarheid voor de warme band met klanten, leveranciers, relaties en collega’s.”

In een persbericht zegt Hoogvliet Van den Bout ongelooflijk veel dank verschuldigd na zo’n prachtig dienstverband. “Hoogvliet zou vandaag de dag niet zijn wat het nu is zonder de tomeloze inzet van Rutger. We zullen zijn betrokkenheid, deskundigheid en gevoel voor humor zeker missen. Wij wensen Rutger dan ook heel veel succes naar de toekomst toe.”

Van den Bout wordt per 1 februari 2022 opgevolgd door Edwin de Maa, die zijn sporen heeft verdiend bij onder andere Ahold en Detailresult. Bij Ahold werkte De Maa van 2013 tot 2016 in diverse inkoopfuncties. Van 2017 tot afgelopen zomer was hij commercieel directeur van Detailresult, het moederbedrijf van Dirk en Dekamarkt dat het afgelopen jaar steeds verder ontmanteld werd.