Jaco Brusse verlaat Leaf

0
Leestijd: < 1 minuut

Zoetwarenbedrijf Leaf maakt bekend dat Jaco Brusse het bedrijf verlaat. Zijn positie van president Middle wordt vanaf morgen ingevuld door Ewald Frénay, die al 11 jaar bij Leaf werkt. Brusse was drie jaar president bij Leaf. Het vertrek van Brusse is volgens een persbericht “in goed overleg” tot stand gekomen.

 

Ewald Frénay (47) wordt morgen aangesteld als President Middle. Hij krijgt daarmee de verantwoordelijkheid over de Benelux-landen en Duitsland net zoals Brusse die had. Frénay komt uit de eigen organisatie. De laatste drie jaar was hij chief marketing officer bij Leaf Corporate. In deze functie was hij onder meer verantwoordelijk voor de bedrijfs- en categoriestrategie van Leaf wereldwijd. Frénay blijft naast zijn nieuwe functie lid van het executive committee van Leaf. 

 

Brussé, die bekend heeft gemaakt een rustperiode te willen gebruiken om zich te beraden op toekomstige stappen, is in totaal zeven jaar werkzaam geweest bij Leaf, eerst als vice-president voor de afdeling Business Development en daarna bijna drie jaar als president Middle bij Leaf Holland.