Jan Linders opent derde supermarkt in Maastricht

0
Leestijd: 2 minuten

Jan Linders heeft gisteren een compleet nieuwe supermarkt geopend in Maastricht Noord, aan de Masadastraat 51. Het is de derde supermarkt van de supermarktformule in Maastricht. De supermarkt is gevestigd in de nieuwbouwwijk Hoolhoes dat tussen de stadsdelen Limmel en Nazareth ligt.

Jan Linders Maastricht Noord werd woensdagochtend geopend door algemeen directeur Ferry Moolenschot, samen met Hans Thewissen (Gemeente Maastricht), Joris Devies (woningcorporatie Servatius) en supermarktmanager Jenny de Esch.

Moolenschot: “We willen dat onze supermarkt een plek is waar iedereen graag boodschappen komt doen. En we hebben onze klanten veel te bieden: mooie aanbiedingen, lekkere streekproducten, de beste broden van Nederland en heerlijke verse belegde broodjes en pizza’s uit de Keuken van Jan Linders. Het team van Jan Linders Maastricht Noord gaat er alles aan doen om het onze klanten naar de zin te maken. De afgelopen tijd hebben zij heel hard gewerkt om hier een mooie supermarkt te realiseren. En dat geldt ook voor onze bouwpartners.”

In de ruime supermarkt staan de versafdelingen centraal. Op de groente- en fruit afdeling is een uitgebreid versassortiment te vinden met veel streekproducten en in de bakkerij het, aldus Jan Linders, lekkerste brood en gebak van Nederland. De Keuken van Jan Linders vormt het hart van de supermarkt. Hier zijn vers belegde broodjes, pizza’s, maaltijden en salades verkrijgbaar. Ook is de supermarkt van alle gemakken voorzien met een slijterij, handscanners, zelf check-out kassa’s en een PostNL pakketpunt.

“Daarnaast vind je in onze supermarkt iedere week de beste acties van het zuiden. En met de scherpste prijzen en heel veel vast laag geprijsde producten, doe je bij Jan Linders je dagelijkse boodschappen altijd voordelig”, aldus De Esch.

De opening wordt gevierd met extra veel openingsaanbiedingen en klanten kunnen de hele week genieten van diverse proeverijen met de lekkerste Jan Linders-producten. Ook ontvingen klanten op de openingsdag een gratis bigshopper-tas en kregen de eerste 200 klanten een gratis vlaai.