Jasper Kessels nieuwe directeur Retail AB InBev

0
Leestijd: < 1 minuut

Jasper Kessels (33) is de nieuwe retaildirecteur van Bierbrouwer AB InBev. Hij volgt Mark Hanssen op, die per 1 januari 2020 gestart is als directeur Horeca bij de brouwer in Nederland. Kessels startte in 2017 bij Bierbrouwerij AB InBev als key accountmanager in het retailkanaal. Sinds een jaar is hij eindverantwoordelijk voor het trade marketingteam.

Voor zijn komst naar AB InBev, werkte Kessels van 2011 tot 2017 bij Koninklijke Peijnenburg. Hier is hij gestart als category manager en vervulde hij vervolgens verschillende accountmanagement rollen in het retailkanaal. In 2017 maakte Kessels de overstap naar Bierbrouwerij AB InBev als key accountmanager voor Ahold. Vanaf 2019 was hij eindverantwoordelijk voor het Trade Marketing team in Nederland.

Jasper Kessels: “Ik kijk er enorm naar uit te starten als retaildirecteur en samen met onze retailpartners en ons team zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van consumenten. Al bijna 10 jaar werk ik in de retailwereld, een wereld waar mijn hart ligt. Alle biercategorieën zijn volop in beweging en het is onze ambitie om ook in de pils- en alcoholvrijcategorie marktleider te worden. Het uitbouwen van de introductie van Bud, Leffe Blond 0.0%, het succes van Hertog Jan en het verder verbeteren van de klanttevredenheid van onze retailpartners zijn de belangrijkste prioriteiten voor 2020. Er liggen veel kansen om samen met onze retailpartners consumenten te blijven verrassen met onze mooie bieren, van alcoholvrij tot speciaalbier.”