JDE komt met aluminium koffiecapsules

0
Leestijd: < 1 minuut

Jacobs Douwe Egberts introduceert aluminium koffiecapsules. In 13 verschillende melanges op basis van exclusief geselecteerde koffiebonen worden ze om te beginnen onder het premiummerk L’OR verkrijgbaar. Jacobs Douwe Egberts (JDE)  brengt hiermee als eerste koffieleverancier aluminium koffiecapsules naar de supermarkt.

De tot op heden gebruikte plastic koffiecapsules zullen vervangen worden door deze nieuwe aluminium koffiecapsules. Deze vervanging levert een espresso/lungo van topkwaliteit op die voor iedereen overal verkrijgbaar is. Deze superieure kwaliteit wordt bereikt door een intensere espresso met een beter aromabehoud en een rijkere crèmelaag.

De aluminium koffiecapsules worden niet alleen onder het L’OR-merk aangeboden, maar op zeer korte termijn ook onder het vertrouwde Douwe Egberts-merk. Douwe Egberts komt medio juni in zes varianten in de supermarkt. JDE presenteert met trots dit grootschalige assortiment van aluminium koffiecapsules.

“We bieden de koffieliefhebber een ruime keuze in topkwaliteit koffie in zijn eigen supermarkt en online. Bij JDE geloven we in koffiedemocratie. Een uitgebreid assortiment aan topkwaliteit koffie voor iedereen overal beschikbaar. De aluminium capsules zorgen voor een intensere espressobeleving met beter behoud van het aroma en een rijkere crèmelaag”, vertelt John Brands, general manager Jacobs Douwe Egberts Nederland.

In 2010 lanceerde Douwe Egberts al als eerste met succes de plastic capsules in de supermarkt. Nu lanceert Douwe Egberts ook als eerste de aluminium capsules in het supermarktkanaal. Onlangs werden de aluminium capsules al met succes gelanceerd in Spanje en Frankrijk. Nu is het de beurt aan de Nederlandse markt.

De aluminium koffiecapsules zullen verkrijgbaar zijn in supermarkten en de online kanalen van retailers. Binnenkort zullen ze bovendien ook te bestellen zijn in de eigen L’OR webshop.