Jeroen van Dongen commercieel directeur Concorp

0
Jeroen van Dongen wordt met ingang van 14 mei de nieuwe commercieel directeur van zoetwarenleverancier Concorp, bekend van onder meer Autodrop, Oldtimers, Fisherman’s Friend, Ricola en Skittles. Van Dongen komt van Kellogg’s, waar hij tot voor kort business unit director was (verantwoordelijk voor Kellogg’s en Pringles in Nederland).

Van Dongen volgt bij Concop Ilse Ebbens op. Ebbens zal zich, vanuit haar rol als aandeelhouder van Concorp, in de komende tijd actief gaan oriënteren op ontwikkelingen die bij kunnen dragen aan een duurzame en onderscheidende positionering van het familiebedrijf.

Van Dongen heeft de afgelopen elf jaar in diverse commerciële functies bij Kellogg’s gewerkt; begonnen als sales manager en laatstelijk als business unit director verantwoordelijk voor Kellogg’s en Pringles in Nederland. Daarvoor is hij werkzaam geweest bij Friesland Foods, Accenture en DAF Trucks.

Bij Kellogg’s wordt Van Dongen opgevolgd door Luc Houben die reeds 26 jaar werkzaam is bij Kellogg’s in diverse internationale posities. Momenteel vervult Luc de functie van commercial unit director Belgium.