Jeroen Floris naar 2 Sisters Storteboom

0
Leestijd: < 1 minuut
Producent van kipproducten 2 Sisters Storteboom heeft Jeroen Floris (46) per benoemd tot commercieel directeur Retail Europa. Floris komt DeOleo, het bedrijf achter olijfoliemerken als Bertolli en Carbonell. Floris heeft ruim 20 jaar ervaring in retail en fast moving consumer goods. Zo werkte Floris eerder ook bij Schuitema, Deen Supermarkten en Cono Kaasmakers (Beemster).
Algemeen directeur Harm Laros: “2 Sisters Storteboom ontwikkelt zich en groeit. We hebben een gericht leiderschapsteam nodig dat effectief inspeelt op de behoeften van onze stakeholders en werkt op een efficiënte manier. Daarom breiden wij het directieteam uit met een commercieel directeur Retail. Jeroen Floris zal zich richten op de commerciële aansturing van de retaildivisie, zowel binnen als buiten Nederland.”

“De pluimveeverwerkende industrie is nieuw voor me, en toch voelt het heel vertrouwd”, aldus Jeroen Floris. “Er wordt bij Storteboom gewerkt met de modernste productiemiddelen en logistieke systemen, en dat herken ik van vorige werkgevers. Samen met onze toeleveranciers en klanten zorgen we ervoor dat miljoenen consumenten genieten van vele kipvarianten van de hoogste kwaliteit. Voedselveiligheid, dierenwelzijn en duurzaamheid hebben daarbij prioriteit.”
Harm Laros: “Jeroens internationale carrière en zijn ervaring met grote winkelketens en A-merken waren voor ons een reden om hem aan boord te halen. Evert Sijbesma behoudt zijn huidige rol als commercieel directeur. Met de komst van Jeroen kan Evert zich meer focussen op de verdere ontwikkeling van onze foodservice- en industrieklanten in Europa. Ik ben ervan overtuigd dat we met deze stap een goede basis hebben gelegd voor toekomstige ontwikkelingen.”
2 Sisters Storteboom is onderdeel van het Britse 2 Sisters Food Group, een toonaangevende groep bedrijven binnen de Britse voedselindustrie. Meer dan 23.000 medewerkers van 36 nationaliteiten produceren samen een duizelingwekkend assortiment. Van pizza’s tot pudding, van kip tot koekjes, van kant-en-klaar maaltijden tot soep.
{jcomments off}