John Kruijssen verruilt Detailresult voor Beter Bed

0
Leestijd: < 1 minuut
CEO van Detailresult John Kruijssen vertrekt per 1 april bij Detailresult, het moederbedrijf van Dirk van den Broek en DekaMarkt. Kruijssen vertrekt om per dezelfde datum CEO te worden van het beursgenoteerde Beter Bed.

John Kruijssen kan volgens een persbericht van Detailresult terugkijken op een mooie periode van bijna vier jaar waarin hij eerst als commissaris en daarna als CEO actief is geweest voor Detailresult. In deze periode hebben de resultaten van Detailresult een positieve ontwikkeling doorgemaakt. De Raad van Commissarissen van Detailresult bedankt Kruijssen voor zijn inzet de afgelopen jaren. De Raad respecteert zijn besluit, maar vindt het spijtig dat hij vertrekt.

Kruijssen reageert zelf met de woorden: “Ik heb een fantastische tijd gehad bij Detailresult en ben aandeelhouders en de Raad van Commissarissen veel dank verschuldigd voor het vertrouwen en de kansen die geboden zijn. Het was een voorrecht te mogen werken met zoveel gemotiveerde medewerkers en voor zoveel loyale klanten van Dirk en DekaMarkt. Ik wens Detailresult en de medewerkers het allerbeste.”