Jorrit van Erp algemeen directeur Haribo

0
Gisteren is Jorrit van Erp bij Haribo aan de slag gegaan als de nieuwe algemeen directeur voor Nederland en België. Van Erp volgt hiermee Dennis Teeken op, die sinds juni vorig jaar als managing director Marketing & Sales DACH (Duistsland, Oostenrijk, Zwitserland) binnen de Haribo-groep werkzaam is.
Van Erp was recentelijk werkzaam als managing director / general manager bij Koninklijke Verkade, waar hij werd opgevolgd door Koen Regout. De directie van Haribo The Netherlands & Belgium zal worden gevormd door Jorrit van Erp en Henri Jochims (financieel directeur). Met de komst van Van Erp is het Managent Team weer volledig en Haribo kijkt er naar uit om samen met Van Erp het merk en naamsbekendheid nog meer te laten groeien, aldus een persbericht van het zoetwarenbedrijf.
Van Erp laat daarin weten: “Deze nieuwe uitdaging geeft me veel positieve energie. Haribo verwent al decennia lang vele generaties met zijn befaamde producten. Ik ben er daarom trots op om samen met de teams in België en Nederland een bijdrage te gaan leveren aan het verder versterken van onze merken en daarmee aan de toekomst van Haribo.”