Juices, shots en snacks van Natur

0
Natur (voorheen Naturalicious en als woordmerk geschreven als ‘natur.’) verovert Europa met een gezond en lekker aanbod voor onderweg. Onder de nieuwe naam presenteert Natur nu een uitgebreide lijn met functionele juices, koudgeperste shots én gezonde snacks. Daarnaast heeft de food startup een tweede brand store geopend in de De 9 Straatjes in Amsterdam.
“Met de nieuwe naam en het uitgebreide assortiment, komen we een stap dichter bij ons doel: consumenten op elke locatie en op elk moment een gezond en lekker alternatief bieden,” zegt Tabe Ydo, medeoprichter van Natur. “Wij geloven in de kracht van de natuur. Onze producten willen we dan ook zo puur mogelijk houden, zoals de natuur het heeft bedoeld. Dat geldt ook voor onze naam, we laten Naturalicious achter ons en gaan door als natur.”
Waar voorheen een gescheiden cold pressed juice lijn was voor retail en online business, voegt Natur deze twee lijnen nu samen. Alleen de meest succesvolle smaken blijven bestaan. “Vanwege de veranderingen binnen het portfolio, hebben we hard gewerkt aan een nieuw design voor de juices,” vertelt Ydo. “Omdat we trots zijn op onze producten en nog meer willen laten zien van het sap, kiezen we bewust voor een transparante verpakking.”
Met trots presenteert Natur ook een nieuwe productielijn: Supercharged juices in de smaken Power Plant, Rocket Fuel en Body Guard (250 ml. €1,79 & 750 ml. €3,09). Om de hoogst mogelijke voedingswaarden te bereiken, gebruikt Natur. niet alleen het sap, maar ook de pitten, schillen en het vruchtvlees. De Supercharged juices bevatten hierdoor veel antioxidanten. Daarnaast zijn de juices laag in calorieën én laag in suikers.
Natur speelt in op de toenemende on-the-go trend. Het merk lanceert hiervoor drie functionele shots: The Glow, The Charger en The Clean (100 ml. €1,25). De shots zijn koudgeperst, waardoor alle mineralen, vitaminen en enzymen maximaal blijven behouden. Elke shot bevat een krachtige mix van ingrediënten, met ieder een eigen functionaliteit. Zo zorgt The Charger, met onder meer spinazie, venkel en boerenkool, voor een boost van je ijzergehalte.
Ook nieuw in het assortiment: heerlijke snacks die alleen natuurlijke ingrediënten bevatten. Natur ambieert om van elke lekkere snack de gezondste variant aan te bieden. Van groentechips en krokante kokosbites tot gedroogd zeewier en gevriesdroogd fruit. Natur biedt via www.natur.eu diverse snackboxen aan die eenmalig en in abonnementsvorm besteld kunnen worden.
De nieuwe producten zijn vanaf november online verkrijgbaar en offline in supermarkten, groothandels, scholen, bedrijfskantines en andere out-of-home- locaties in Nederland, Engeland, Frankrijk en Griekenland. In supermarkten is  Natur onder meer verkrijgbaar bij Jumbo, Marqt en Deen.
Inlichtingen: 020 – 578 77 00 | www.natur.eu