Jumbo opent eerste stationswinkel in Eindhoven

0
Leestijd: 2 minuten
Op woensdagochtend 15 november om 7.00 uur opent Jumbo Supermarkten haar eerste stationswinkel, in Eindhoven. Aan de centrumkant van het station kunnen reizigers en bezoekers van de Eindhovense binnenstad vanaf dan bij Jumbo City (de vereenvoudigde naam van de formulevariant Foodmarkt City by Jumbo, die eerder dit jaar in de binnenstad van Groningen werd geïntroduceerd) terecht voor een ruim aanbod ter plekke bereide broodjes en tussendoortjes, voor directe consumptie of om mee te nemen.
“Wij willen onze klanten op elk moment van de dag en voor elke eetbehoefte een passende oplossing bieden. Ook in de binnenstad en daar horen natuurlijk stations bij”, vertelt Colette Cloosterman-van Eerd, lid van de Raad van Bestuur en als CCO verantwoordelijk voor formule en innovatie bij Jumbo Supermarkten. “We zijn dan ook erg trots om de eerste Jumbo City stationswinkel te openen op het station in Eindhoven. Met ons unieke verse aanbod aan producten, op basis van unieke en eigen recepturen, kunnen we inspelen op de wensen van reizigers en bezoekers van de binnenstad. Hiermee maken we lekker en gezond eten op een makkelijke manier bereikbaar voor iedereen.”

Met de nieuwe stationswinkel Jumbo City speelt Jumbo in op de reizigers, doorgaans klanten met weinig tijd. Zij kunnen doordeweeks van 06.30 tot 23.00 uur en in het weekend van  07.30 tot 23.00 uur makkelijk en snel bij Jumbo City terecht voor een uitgebreide keuze aan verschillende ambachtelijk bereide producten. Zo biedt Jumbo City vers belegde broodjes en verse sushi aan. En bijvoorbeeld worstenbroodjes van La Place, tosti’s, sandwiches, yoghurt van de tap, vers fruit en groenten en verse sappen. Het aanbod van producten wisselt met het moment van de dag. Jumbo City verwelkomt uiteraard ook klanten voor een verse kop koffie met wat lekkers.

Jumbo City Eindhoven is nog op zoek naar medewerkers voor de nieuwe winkel