Jumbo opent in oktober tien omgebouwde Emté-winkels

0
Leestijd: < 1 minuut

Jumbo levert iedere woensdag in oktober twee Emté-winkels op als Jumbo, zo maakt de retailer vandaag bekend. In totaal openen tien nieuwe winkels hun deuren, voornamelijk in Noord-Brabant. De allereerste opening van een verbouwde Emté-winkel als Jumbo filiaal is op 19 september 2019. Dit betreft de Emté in de Nijmeegse wijk Hatert. Daarna zijn filialen in Breda, Sprang-Capelle, Drunen, Sint-Oedenrode, Udenhout, Venray, Ede, Vught, Goirle en Rijssen aan de beurt om te worden omgebouwd naar Jumbo.

Naar verwachting gaan er dit jaar ongeveer 25 Emté-winkels over naar de Jumbo formule. Eind oktober zullen in totaal elf filialen zijn omgebouwd. Voor klanten betekent de ombouw naar Jumbo dat zij het grootste assortiment krijgen om uit te kiezen en bovendien neemt Jumbo de populairste producten van Emté over. De huidige medewerkers blijven de vertrouwde gezichten van de winkels en zijn inmiddels allemaal op de hoogte van de ombouw naar de Jumbo formule.

“De komende tijd voegen we een groot aantal nieuwe Jumbo winkels toe aan ons winkelbestand. Met de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service gaan we van alle nieuwe klanten échte fans maken. We gaan ze verrassen met onze kijk op foodbeleving en klantgerichtheid. Samen met alle enthousiaste medewerkers en filiaalmanagers kijk ik enorm uit naar deze volgende stap in de ontwikkeling van Jumbo. We zijn enorm trots dat deze tien supermarkten al zo snel over gaan naar de Jumbo formule”, vertelt Frits van Eerd, CEO van Jumbo.