Jumbo opent Pick Up Point op camping in Uden

0
Je boodschappen laten bezorgen op de camping, dat kan. Althans, bij camping De Pier in Uden. Het idee is afkomstig van Jumbo-ondernemer Roland de Laak en nu is het eerste Camping Pick Up Point een feit. Hiermee biedt Jumbo een oplossing voor klanten die ook op vakantie gemakkelijk boodschappen willen doen. Tijdens je vakantie tijd maken om naar de supermarkt te gaan is daardoor niet meer nodig.
Campinggasten die bij Jumbo bestellen krijgen vanaf de volgende dag de boodschappen op de camping geleverd. Jumbo-ondernemer Roland de Laak uit Uden zag in de zomer een toename in klanten die op een camping in de buurt verblijven. Het leek hem een goed idee om deze klanten het ultieme vakantiegevoel te bieden door de boodschappen op de camping te bezorgen. Zo ontstond het idee voor een Camping Pick Up Point bij camping De Pier in Uden.
Roy van Keulen, directeur online bij Jumbo: “Bij Jumbo willen we het onze klanten zo makkelijk mogelijk maken en kijken we continu naar mogelijkheden om de klantverwachtingen te overtreffen. Daar sluit dit naadloos op aan. Ondertussen hebben we al weer meer dan 360 Pick Up Points door heel Nederland en nu hebben we als eerste supermarkt een Camping Pick Up Point.” De hele zomervakantie kunnen gasten van de camping hun boodschappen online bestellen en bij het Pick Up Point ophalen. Na de zomerperiode wordt het eerste Camping Pick Up Point geëvalueerd, waarna er in de toekomst mogelijk wordt uitgebreid op andere campings.
De boodschappen kunnen op de reguliere wijze online besteld worden tot 00.00 uur ’s avonds. De klant heeft keuze uit het volledige Jumbo-assortiment. Vanaf de volgende dag kan de klant zijn boodschappen tussen 17.00 uur en 18.00 uur ophalen bij het speciaal daarvoor ingerichte Pick Up Point, bij de ingang van de camping. In gekoelde kratten worden de boodschappen daar afgeleverd. Ideaal ook voor vakantiegangers zonder eigen koeling; het gekoelde vlees kan direct op de barbecue.