Just Ice lanceert ‘Stevia-gezoet’ ambachtelijk roomijs

0
Leestijd: 2 minuten

Het Belgische Just Ice heeft ambachtelijk roomijs ontwikkeld dat is gezoet met Stevia. Zo kan de consument genieten van heerlijk smeuïg en verantwoord roomijs.

Just Ice is een jong Belgisch bedrijf dat roomijs en aanverwante producten produceert in haar gloednieuwe faciliteit te Oudenaarde. Het bedrijf werd opgericht in 2011 door meester glacier Peter De Jaeger en Tifanny Christiaens en verovert gestaag de markt met heerlijke, vernieuwende producten. Als nieuwkomer op de Belgische roomijsmarkt, staat Just Ice garant voor ambachtelijk en heerlijk smeuïg kwaliteitsroomijs met een unieke insteek en exclusief smakenpallet. Met de lancering van Ice Crime brengt het bedrijf vier ijssmaken met de zoetstof uit Stevia op de markt en speelt daarmee in op de trend van gezonde voeding.

Just Ice kwam eerder al met lactosevrij roomijs, roomijs op basis van Filliers jenever en sorbet op basis van fruitbieren van de alom gekende Lindemans brouwerij. Onder de merknaam Ice Crime voegt het bedrijf daar nu ook ijs met zoetstof uit stevia aan toe. Het is het eerst roomijs waarvan je naar hartenlust kan smullen zonder schuldgevoel (beter voor de lijn én beter voor de tanden). ‘Wow, they killed the sugar!’ staat er daarom op de kleurrijke verpakking. Ook diabetici kunnen van dit heerlijk smeuïg roomijs genieten.

Met Ice Crime speelt Just Ice in op de heersende trend van gezonde voeding alsook de minimalisatie van het gebruik van toegevoegde suikers in voedingswaren. Ice Crime biedt enkel het allerbeste van roomijs. Zo wordt het ijs bereid met door hen nauwkeurig geselecteerde natuurlijke ingrediënten, zoals verse aardbeien en echte chocolade – alleen de suiker wordt weggelaten. Dit zorgt er voor dat het roomijs niets inboet op vlak van kwaliteit en smaak, terwijl de energetische waarde wel maar liefst veertig procent lager ligt dan bij traditioneel roomijs met klassieke suikers!

Inlichtingen: Just Ice, 0032 475 31 15 11 (www.just-ice.be)