Karlijn in ’t Veld country director Coca-Cola

0
Leestijd: < 1 minuut

Met ingang van 1 maart 2021 wordt Karlijn in ‘t Veld benoemd tot de nieuwe country director voor Coca-Cola Nederland. Zij is daarmee de opvolger van Ben Bijnens, die binnen de organisatie de functie van general manager Northern Europe zal gaan bekleden. In haar nieuwe rol zal Karlijn nauw samenwerken met Jaap Wassink, vice president en country director van Coca-Cola European Partners Nederland.

Karlijn was de afgelopen twee jaar director Franchise Operations voor België, Luxemburg en Nederland. In deze rol heeft zij een leidende rol gespeeld in de strategische groei op het gehele Coca-Cola-portfolio waarbij duurzaamheid en innovatie met meer keuze en minder calorieën een belangrijke rol spelen.

Karlijn studeerde af aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam met een Master Degree in Business Administration en maakte in 2006 de overstap van Unilever naar Coca-Cola. Zij begon haar carrière in het Coca-Cola Marketingteam als junior brandmanager. Door de jaren heen heeft zij diverse teams binnen de afdelingen Marketing en Customer & Commercial aangestuurd in Nederland en de Benelux. Samen met haar man en hun drie kinderen woont Karlijn in de regio Den Haag.