Klaas de Boer vertrekt bij Jumbo

0

Klaas de Boer zal met ingang van juni niet meer bij Jumbo werkzaam zijn. Momenteel vervult hij er de functie van unitmanager vers. De Boer is sinds 2012 werkzaam bij Jumbo. Eerst in de functie van hoofd inkoop, tot en met 2016, vervolgens als unitmanager vers. In een intern bericht van Jumbo van afgelopen vrijdag, dat door anderen naar buiten is gebracht, wordt melding gemaakt van een besluit ‘in goed onderling overleg’.

De Boer heeft voor zijn periode bij Jumbo voor Superunie, Prisma, Deen en Bijeen gewerkt, in verschillende inkoop- en categorymanagementfuncties.

FoodPersonality wil hierbij Klaas de Boer bedanken voor zijn rol van jurylid van de FoodAwards, een jaarlijkse onderscheiding voor goede productintroducties in de supermarktsector van het jaar ervoor. De Boer is sinds 2013 lid van het Retailcollege (de FoodAward-jury) namens Jumbo (de andere twee juryleden zijn werkzaam bij Albert Heijn en Superunie). In het meinummer van FoodPersonality vertelt De Boer nog uitgebreid over zijn betrokkenheid bij de FoodAwards en hoe die rol zich verhoudt tot zijn functie bij Jumbo.

De redactie van FoodPersonality