Klaas de Boer wordt inkoopdirecteur bij Vomar

0
Leestijd: < 1 minuut

Klaas de Boer is benoemd tot directeur buying & merchandising van supermarktketen Vomar. De Boer was tot juni van dit jaar unitmanager vers bij Jumbo. De Boer was sinds 2012 werkzaam bij Jumbo. Eerst in de functie van hoofd inkoop, tot en met 2016, vervolgens als unitmanager vers.

Klaas de Boer treedt per 29 juli in dienst treden bij Vomar. Hij gaat leiding geven aan de inkoop- en assortimentsactiviteiten van de gehele supermarktketen, die eind van dit jaar 69 vestigingen zal hebben en werk biedt aan 6.500 medewerkers.

Aart van Haren, CEO Vomar Voordeelmarkt: “We zijn buitengewoon verheugd dat we Klaas de Boer bereid hebben gevonden ons directieteam te komen versterken en zijn ervan overtuigd dat zijn grote ervaring en expertise op commercieel gebied voor nog meer tevreden klanten zal gaan zorgen.”

De Boer heeft voor zijn periode bij Jumbo voor achtereenvolgens Superunie, Prisma, Deen en Bijeen gewerkt, in verschillende inkoop- en categorymanagementfuncties. Daarnaast maakte De Boer jarenlang deel uit van het Retailcollege, de jury van de FoodAwards.