Kraft Heinz introduceert Honig Peulvruchten Pasta

0
Leestijd: < 1 minuut

Afgelopen week heeft Kraft Heinz een nieuwe pasta op de markt gebracht; een pasta gemaakt van 50% peulvruchten met de bite en textuur van gewone tarwepasta. De drie varianten van Honig Peulvruchten Pasta – Kikkererwten Fusilli, Gele erwten Macaroni en Linzen Penne – bieden het goede van peulvruchten, zonder een compromis te sluiten op de bite en textuur die je van een gewone pasta kunt verwachten.

Familiemerk Honig heeft als missie om de consument te helpen de groente consumptie te verhogen en gezonder te laten eten. Honig wil dit bereiken door het gezonde gemakkelijk te maken en het makkelijke gezond. De introductie van deze Honig-pasta met 50% peulvruchten is hier een goed voorbeeld van. De consumptie van peulvruchten is enorm gestegen over de afgelopen jaren en dit is niet gek als we kijken naar wat peulvruchten aan voedingswaarden te bieden hebben. Peulvruchten zijn namelijk een bron van eiwitten en vezels.

Doordat de nieuwe Honig-pasta gemaakt is van 50% peulvruchten, blijft de textuur en de bite van een gewone pasta behouden. De pasta kan dus gegeten worden als een gewone pasta en is tegelijkertijd een bron van eiwitten en vezels. “Hiermee helpen we ouders om gemakkelijk een voedzame maaltijd op tafel te zetten met de vertrouwde smaak van Honig”, zo zegt ook Hilda Wijbenga, brandmanager van Honig, “Iedereen heeft recht op een voedzame en smakelijke maaltijd. Honig speelt hier als Nederlands familiemerk een belangrijke rol in. Met de nieuwe Honig Peulvruchten Pasta bieden wij een alternatief voor een gewone pasta”.

De pasta’s zullen in de komende weken breed instromen in de supermarkten.

Inlichtingen: Kraft Heinz, 020 – 280 80 00 | www.watetenwevandaag.nl