De Kuyper Zero: vier ready-to-drink cocktails zonder alcohol

0
Leestijd: 2 minuten

Koninklijke De Kuyper introduceert haar nieuwste innovatie: De Kuyper Zero, vier klassieke cocktails zonder alcohol maar met dezelfde volwassen smaak, mondgevoel en kick. De Kuyper Zero Mojito, De Kuyper Zero Strawberry Daiquiri, De Kuyper Zero Margarita en De Kuyper Zero Pornstar Martini cocktails zijn eind deze maand in Nederland beschikbaar.

Nieuwsgierigheid en passie voor cocktails zijn de constante drijvende kracht achter innovatieve en succesvolle nieuwe productontwikkelingen. Met meer dan 325 jaar expertise in het creëren van hoogwaardige, heerlijk smakende cocktails, heeft De Kuyper deze alcoholvrije ready-to-drink cocktails gemaakt om de wereldwijde trend van gezondere maar comfortabele levensstijlen te vergemakkelijken.

• De Mojito is een alcoholvrije verfrissende klassieker, die de smaak van limoen, munt en het pittige karakter van rum combineert met een lichte bubbel. Het best koud geserveerd in een longdrinkglas, gevuld met (crushed) ijs en een takje munt.
• De alcoholvrije Pornstar Martini cocktail combineert de smaak van passievrucht met zachte vanille plus een vleugje limoen. Schud eerst en serveer dan voor de beste smaak, koud in een martiniglas en garneer met een halve passievrucht.
• Strawberry Daiquiri is een fruitige, alcoholvrije versie van de rumklassieker. De fruitige smaak van zomerse aardbeien vermengt zich met de smaak van limoen en de stevige smaak van suikerriet. Best koud geserveerd in een cocktail coupe met een partje limoen.
• De iconische ‘zoetzure’ alcoholvrije Margarita is meesterlijk gemaakt met smaken van limoen, sinaasappel en agave. Best koud geserveerd in een margarita glas met een partje limoen.

“Alcohol doet veel met smaak en mondgevoel in een drankje. Er is geen 100% alternatief voor. Toch wilden we niet de makkelijke weg nemen en de cocktails laten smaken naar limonade of vruchtensap zoals zo vaak het geval is. In plaats daarvan zochten we naar een sensatie die gelijk was aan die van een alcoholische cocktail”, vertelt Myriam Hendrickx, Master Distiller bij De Kuyper, die samen met Henk-Jan Schouten (Research & Development De Koninklijke De Kuyper) De Kuyper Zero ontwikkelde.

De Kuyper Zero cocktails zijn verkrijgbaar in glazen flesjes van 200 ml. en met 0% alcohol. Nederlandse consumenten kunnen de alcoholvrije ready-to-drink cocktails kopen in supermarkten door het hele land vanaf eind november voor een adviesprijs van rond € 2,49.

Inlichtingen: Kon. De Kuyper, 010 – 427 97 00 | www.dekuyper.com