Kwekkeboom Oven & Airfryer introduceert Vega Bitterbal 2.0

0

Op Wereld Vegetarisme Dag (1 oktober jl.), introduceerde New Forrest de Kwekkeboom Oven & Airfryer Vega Bitterbal. Door de rijk gevulde vegetarische ragout en de goudgele, krokante buitenkant, laat New Forrest met deze introductie de nieuwe standaard van vegetarisch snacken zien. De nieuwe Vega Bitterbal van Kwekkeboom Oven & Airfryer is vanaf begin deze maand verkrijgbaar bij Albert Heijn, Jumbo, Dekamarkt, Deen, Vomar, Hoogvliet en Plus voor een consumentenadviesprijs van € 3,69 voor een verpakking van circa 12 stuks.

Na de introductie van de Kwekkeboom Oven & Airfryer Black Angus Bitterbal en de Kwekkeboom Oven & Airfryer Old Amsterdam Bitterbal, vorig jaar, komt Kwekkeboom nu met een nieuwe toevoeging aan deze lijn premium oven- en Airfryer-bitterballen. Kwekkeboom, dat al sinds de vorige eeuw bekend staat als premium snackmerk, tilt met de toevoeging van een vegetarische ovenbitterbal ook het vegetarisch snacken naar een hoger niveau.

In het steeds groter wordende aanbod van vegetarische snacks introduceert Kwekkeboom Oven & Airfryer een vegetarische bitterbal die niet alleen net zo lekker is als de Kwekkeboom-vleesbitterbal, maar ook rijk gevuld is en dezelfde krokante bite heeft. De basis van de Kwekkeboom Oven & Airfryer Vega Bitterbal is een romige, karaktervolle ragout op basis van soja en tarwe. De bitterbal heeft een chic karakter en is gemaakt van alleen de beste ingrediënten, waaronder een vegetarische bouillon, die wordt versterkt door een mix van heerlijke kruiden en specerijen.

Inlichtingen: New Forrest, 088 – 767 67 00 | www.kwekkeboom.nl