Lagerweij wordt consultant

0
Leestijd: < 1 minuut

Jaap Lagerweij gaat als consultant aan de slag bij Motus Retailisten, een retail consultancybureau in Apeldoorn, waarvan hij ook mede-aandeelhouder is. Lagerweij, die eind vorig jaar afscheid nam als directeur van Sperwer, zal bij Motus Retailisten vooral fungeren als klankbord voor de directies van de bedrijven die het bureau inschakelen.

 

Lagerweij kent Motus Retailisten van zijn vorige functie “Wij hebben eerder een aantal zogeheten rendementsprogramma’s bij Plus uitgevoerd”, aldus Martin Heinhuis van Motus Retailisten. Heinhuis is erg blij met de komst van Lagerweij, die sinds 1 januari officieel met pensioen is. “Hij heeft natuurlijk een geweldig netwerk en wordt door Jan en alleman benaderd. De komende maanden gaan we met Jaap aan de slag voor een aantal retailers in de food en non-food.”

 

Volgens Heinhuis was Lagerweij met name geïnteresseerd in een samenwerking, omdat hij bij Motus Retailisten niet alleen werkt met mensen die enkel ervaring hebben met consultancy, maar ook met personen die praktijkervaring hebben binnen de retail. Naast zijn werk bij Motus Retailisten bekleedt Lagerweij verder commissariaten bij SNS Reaal, Macintosh en de Staatsloterij. Ook is hij nog adviseur bij Cool Cat, Rituals en Quantore.