Luchien Hoving algemeen directeur Bijeen

0
Leestijd: < 1 minuut

Bijeen, de inkooporganisatie van Jumbo en C1000, trekt Luchien Hoving aan als algemeen directeur. Hoving gaat vanaf 22 maart aan de slag.

 

Luchien Hoving heeft jarenlange inkoopervaring in de foodretail. Zo werkte hij onder andere voor Albert Heijn, AMS en AS Watson Europe. De laatste drie jaar was hij senior vice president Corporate Brand, Global Sourcing & Quality Assurance voor Shopper Drug Mart in Canada.

 

Frits van Eerd en Tom Heidman: “Wij zijn erg blij met het aantrekken van Luchien. In hem zien we de leider die de positie van Bijeen in de markt verder zal versterken.”

 

Bijeen gaat zich verder uitbreiden met een inkoopafdeling voor Vers. Dit betekent dat de directie wordt uitgebreid met een inkoopdirecteur voor deze categorie. Inmiddels wordt er gezocht naar een geschikte kandidaat voor deze positie.

 

Voor de inkoopafdelingen A-merken en Private Label & C-label heeft Bijeen met het aantrekken van vijf nieuwe senior inkopers haar organisatie versterkt. Dit zijn: Eric Hazelberg, afkomstig van onder andere Pepsico, Ahold European Sourcing en Albert Heijn; Henk Mulder afkomstig van Laurus en Super de Boer en Nico Kappart afkomstig van o.a. Deli XL en Compass Group Nederland.

 

Kees Stalenhoef die afkomstig is van onder andere Vendex Food Groep, Laurus en Super de Boer en Roché Arts die werkzaam is geweest bij Albert Heijn en Sligro, worden beide senior Inkoper A-merken.

 

Bron: Schuitema