Marcel van de Kerkhof van Deen naar Bake Five

0
Leestijd: < 1 minuut

Nu Deen niet meer bestaat, zijn de winkelmedewerkers uiteraard in dienst gekomen bij de overnemende partijen Albert Heijn, Dekamarkt en Vomar, maar er zijn uiteraard allerlei functionarissen van een hoofdkantoor wiens functie opeens vervalt. Marcel van de Kerkhof, die vijftien jaar bij Deen werkte en in zijn laatste functie als directeur category management, is dit nieuwe jaar bij broodleverancier Bake Five aan de slag gegaan. In de functie van commercieel directeur.

Bake Five is een collectief van zeven familiebedrijven, Wiltink, Bacu, Visser, Kletersteeg, Lammertinck, Bouman en Jolo. Onlangs kwam Bacu in het nieuws door het feit dat deze bakker de bakkerijen van Hema heeft overgenomen. Bacu werd daarbij vooral omschreven als leverancier van Jumbo, wat weer niet zo gek is als we bedenken dat Hema voor 50% in handen is van de familieleden Van Eerd van Jumbo. Het collectief Bake Five claimt een landelijke dekking.

Van de Kerkhof begon in 2006 bij Deen, als category manager voor brood en gebak, was vervolgens unit manager vers, vervolgens hoofd category management en uiteindelijk als mt-lid directeur category management. Vóór zijn tijd bij Deen was hij supermarktmanager bij Albert Heijn.