Marian Geluk vertrekt bij FNLI

0
Leestijd: < 1 minuut

Directeur Marian Geluk vertrekt per 1 oktober bij de Federatie Nederlandse Levensmiddelen Industrie (FNLI), de koepelorganisatie en belangenbehartiger voor verwerkende en importerende bedrijven en branches in de Nederlandse levensmiddelenindustrie.

Geluk heeft de afgelopen drieënhalf jaar met veel energie en betrokkenheid de belangen van de FNLI en haar leden behartigd en leiding gegeven aan het FNLI-bureau. Zo heeft ze in 2017 het fipronil-crisismanagementteam geleid en heeft de FNLI onder haar leiding de handtekening gezet onder het Nationaal Preventieakkoord en het IMVO Convenant Voedingsmiddelen.

Verder heeft Geluk in 2019 en 2020 namens de FNLI de onderhandelingen over het Klimaatakkoord gevoerd. In een persbericht dankt voorzitter Bas Alblas Marian Geluk hartelijk voor haar inzet en bijdragen aan de Nederlandse levensmiddelenindustrie en wenst haar veel succes in haar verdere carrière.

Een reden voor het vertrek van Geluk, die in 2017 Philip den Ouden als directeur opvolgde, is niet gegeven. Het proces voor het vinden van een nieuwe directeur wordt zo spoedig mogelijk gestart. In de tussenliggende periode zal Murk Boerstra, adjunct-directeur, de dagelijkse leiding van de FNLI op zich nemen.