Marijn Pasmans van Sligro naar Maxxam

0

Marijn Pasmans treedt per 1 september in dienst bij inkoopvereniging Maxxam. Met de komst van 29-jarige Pasmans wordt de vacature ingevuld die is ontstaan door het vertrek van Harold Berg, die bij DHZ- en tuingroothandel THR Apeldoorn aan de slag is gegaan. Pasmans is afkomstig van foodservicebedrijf Sligro.

Pasmans wordt bij Maxxam toegevoegd aan het ervaren inkoopteam bestaande uit de inkopers Hans van der Struik, Arjan Hol, Erik Menger en de inkoopassistenten Bastiaan de Kruijff en Marjolein Steenbeek en inkoopcontroller Petra van Walsem. Pasmans gaat direct rapporteren aan inkoopdirecteur Hans-Peter Kok.

Bij Sligro heeft Pasmans diverse functies bekleed, laatstelijk als inkoper en assortimentsmanager Food dkw. Tevens heeft hij in diverse projectteams ervaring opgedaan. Pasmans heeft dus relevante ervaringen in de foodservicemarkt en past uitstekend in het profiel van inkoper bij Maxxam.

Maxxam verzorgt de inkoop voor de bij haar aangesloten leden, zijnde: Hanos Nederland, Lekkerland Nederland, Makro Nederland, Horesca Nederland, de Vereenigde Hollandsche Compagnie (VHC) en Bidfood (voorheen Deli XL).