Mark Hanemaaijer director Out of Home & Field Sales Unilever

0

Per 1 september is Mark Hanemaaijer de nieuwe director Out of Home & Field Sales Unilever Nederland. Hanemaaijer is met zijn jarenlange ervaring binnen sales – meest recent als Unilever’s sales director voor Superunie – de aangewezen persoon om de ontwikkeling binnen het Out of Home kanaal verder te versnellen. Hanemaaijer wordt opgevolgd door Jeroen Turner.

Hanemaaijer zal zich in zijn nieuwe rol onder meer richten op het verbreden van het Unilever-portfolio door middel van duurzame innovaties om zo, in samenwerking met de OOH-klanten, verdere groei te realiseren. Hanemaaijer: “De Out-of-Home-markt is continue in beweging. Ik kijk er enorm naar uit om het brede scala aan mogelijkheden, samen met onze OOH-klanten, verder te benutten, waarbij we de consument kunnen blijven verrassen met innovatieve producten.”

Met een field sales team van ruim 100 mensen is Unilever al jaren een van de grootste en meest impactvolle in Nederland binnen retail. “Dit jaar werden we wederom ‘Beste Buitendienst van Nederland’. Ik zie het als een enorme uitdaging om samen met het team dit continu hoge niveau vast te houden en waar mogelijk te kijken waar we nog meer impact kunnen maken”.

Mark Hanemaaijer wordt opgevolgd door Jeroen Turner, die hiermee verantwoordelijk wordt voor Superunie. Turner werkt al ruim zeven bij Unilever, momenteel als fiels sales manager. Daarvóór werkte hij in diverse marketing- en salesfuncties bij Henkel.