Dubbelinterview Max Verstappen en Frits van Eerd

0
Leestijd: < 1 minuut

Jumbo organiseert in samenwerking met Max Verstappen Management, Red Bull Nederland en Circuit Zandvoort op 18 en 19 mei de vierde editie van de Jumbo Racedagen op het historische circuit in Noord-Holland. Als voorproefje op dit grootste familie race-evenement van Nederland, kreeg een selecte groep studenten en journalisten gisteren de kans om aanwezig te zijn bij een exclusief interview met Max Verstappen en Frits van Eerd, CEO van Jumbo.

Onder leiding van host Humberto Tan spraken zij tijdens dit interview uitgebreid over Max’ leven als autocoureur, de samenwerking tussen Max en Jumbo en de toekomst van de sport. Uiteraard werd er ook vooruitgekeken naar de Jumbo Racedagen en werden de diverse programmaonderdelen gepresenteerd.

Een honderdtal studenten pakte woensdag de unieke kans om Max Verstappen te ontmoeten en reisde vanuit diverse hoeken van het land af naar Veghel om Max Verstappen en Frits van Eerd het hemd van het lijf te vragen. De vragen gingen over uiteenlopende onderwerpen, zoals de gedeelde passie van Max en Frits voor racen, hoe zij in hun ontwikkeling zijn gestimuleerd door hun vaders en wat ze graag zouden veranderen in de Formule 1. Ook een spelletje ‘waar of niet waar’ leverde leuke anekdotes op.