Meer dan 300 exposanten op Free From Functional & Health Ingredients 2022

0
Leestijd: < 1 minuut

Tijdens de tiende Europese editie van de Free From Functional & Health Ingredients beurs (22-23 november in de RAI Amsterdam) zullen meer dan 300 exposanten ruim 2.500 trendy en gezonde lifestyle merkprodukten, private label en ingrediëntenoplossingen presenteren. Daarnaast is er een congresprogramma met meer dan 60 sprekers.

Inmiddels is de ‘lichtgroene consument’ de belangrijkste kopersgroep in de supermarkt en horeca. Het gros van de Nederlandse consumenten staat open voor gezonde en verantwoorde voeding en de bereidheid om producten te proberen is groot. In het blijven(d) binden van de steeds bewustere consument, speelt smaak een essentiële rol: is een product niet lekker, dan koopt men het doorgaans
niet meer en dit heeft gevolgen voor de gehele categorie.

Tijdens Free From Functional & Health Ingredients 2022 worden daarom alle lagen van de voedingsmiddelensector aan elkaar gekoppeld. Van category managers en inkopers tot fabrikanten, marketeers en voedingstechnologen. Een actueel congresprogramma met meer dan zestig sprekers en honderden exposanten bieden insights en inspiratie om plantaardig, vegan, biologisch, lactose-, gluten- en suikervrij, functionele en dieetvoeding en de proteïnetransitie naar
een hoger niveau te tillen.

Voor foodprofessionals, inkopers en category managers biedt de expo inzicht in de trends die horen bij de bewuste lifestyle van de consument en de juiste connecties om de hierop aansluitende producten in de schappen te krijgen en te houden. Voor exposanten vormt het evenement een uitgelezen kans om hun meest innovatieve en trendy foodproducten te presenteren aan duizenden (inter)nationale foodprofessionals, inkopers en category managers. De organisatie biedt bezoekers tevens de mogelijkheid van actieve matchmaking en rondleidingen over de beurs.

De ‘trade only’ beurs zorgt voor snelheid en efficiency in het ontwikkelen van de juiste producten en een schapinvulling die daadwerkelijk aansluit op de vraag van de meer en meer groene consument. Meer informatie of registreren? Klik hier.