Meike Beeren verlaat Marqt

0
Leestijd: < 1 minuut

Meike Beeren is aan de slag gegaan bij ‘The Executive Network’ (TEN), als partner en headhunter. Beeren is in de sector bekend als mede-oprichtster van Marqt, naast Quirijn Bolle. Beeren en Bolle vertrokken in die tijd beiden bij Ahold om een andere formule op te zetten, en zodoende: om aan een gezonder en eerlijker voedselsysteem bij te dragen.

In de eerste jaren was Bolle veel meer het boegbeeld van Marqt, maar vanaf 2013, toen Marqt zeven vestigingen omvatte, nam Beeren die CEO-rol van Bolle over, ook al omdat Bolle het rustiger aan moest doen (destijds zeven winkels en een ‘hoofdkantoor’ van ternauwernood tien mensen, we geven het maar even mee, uit een interview met Meike Beeren in juni 2013 van dit blad). Na een periode waarin zij CEO van Marqt was, groeide de keten door tot vijftien winkels en dat was het moment waarop Beeren de rol weer aan Bolle overdroeg. Zij werd verantwoordelijk voor ‘business development’.

Vóór haar periode bij Marqt (van 2005 t/m begin deze maand) werkte Beeren bij Ahold; bij Ahold Vastgoed, Gall & Gall en Etos.