Michel Acda nieuwe general manager Iglo Nederland

0
Leestijd: < 1 minuut

Per 1 november 2019 zal Michel Acda starten als nieuwe general manager van Iglo Nederland. Acda komt van Jacobs Douwe Egberts, waar hij tal van managementfuncties bekleedde. Bij Iglo volgt hij Niels Bontje op die per dezelfde datum deel gaat uitmaken van het Commercial Leadership Team van Iglo-moeder Nomad Foods

Michel Acda werkt thans voor Jacobs Douwe Egberts waar hij functies bekleedde als country director Retail in Scandinavië, sales director Retail in Nederland en recentelijk als director Strategic Projects op het internationale hoofdkantoor. Voorafgaand aan Jacobs Douwe Egberts, werkte Acda in senior nationale en internationale commerciële functies in FMCG en consumentenelektronica bij onder meer Sara Lee, Unilever, Philips en Acer.

Met de aanstelling van Michel Acda verwacht Iglo de groei te continueren en in samenwerking met haar retail partners de categorie vriesvers verder te ontwikkelen, aldus Iglo in een persverklaring.

Michel Acda over zijn nieuwe rol als General Manager Iglo: “Van warme dranken naar ijskoud in vriesvers. Ogenschijnlijk kan het contrast niet groter zijn, maar onderliggend zie ik veel parallellen: het belang van sterke teams, consequent investeren in merken en relevante innovaties, en een solide samenwerking met retail partners om zo samen de categorie te ontwikkelen. Ik kijk daarom erg uit naar deze nieuwe uitdaging bij Nomad Foods.”

Als general manager vervangt hij Niels Bontje, die per 1 november de overstap maakt naar het Commercial Leadership Team van Nomad Foods. In de positie van Business Acceleration Director zal Niels leiding gaan geven aan een internationaal team dat innovaties zal lanceren op het gebied van Plant Protein.