Nieuw: Alpro Absolutely Coconut

0
Leestijd: < 1 minuut

Alpro Absolutely Coconut is 100% plantaardig en heeft de heerlijke tropische smaak van kokosnoot. Voor elk moment van de dag een zonnige traktatie op basis van kokosnoten met een romige textuur. Absolutely Coconut is bovendien laag in suikers.

Alpro streeft al 40 jaar naar een wereld waarin meer plantaardig wordt gegeten en gedronken. Een meer plantaardige levensstijl is beter in alle opzichten: voor de planeet en voor de gezondheid. Alpro is daarom steeds op zoek naar manieren om de ecologische voetafdruk te verkleinen. De grondstoffen die Alpro gebruikt zijn GMO-vrij, ecologisch én sociaal duurzaam.

Plantaardige voedingsmiddelen bevatten over het algemeen minder verzadigde vetten. Vermindering van verzadigd vet draagt bij tot een in stand houding van normale cholesterolgehalten in het bloed. Een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk voor een goede gezondheid.

Absolutely Coconut is verkrijgbaar in een verpakkingen 350 gram en is te vinden in het koelschap van Albert Heijn en Jumbo.

Inlichtingen: Alpro, 076 – 596 70 70 | www.alpro.com