Nieuw: crackers van TastyBasics

0
Leestijd: 2 minuten

TastyBasics lanceert koolhydraatbewuste crackers in de varianten Meerzaden, Pompoen-zonnebloempitten en Kaas-Peper. 0% toegevoegde suikers, 100% lekker.

TastyBasics-crackers bevatten geen toegevoegde suikers en 70% minder koolhydraten dan gewone crackers. Ze zijn rijk aan vezels en eiwitten en op basis van lijnzaad, sesam en zonnebloempitten. Een heerlijk alternatief voor je ontbijt of lunch. TastyBasics voedt beter, smaakt beter en voelt beter.

Er is een enorme gezondheidswinst te behalen door de keuze van je eetstijl. Door niet alleen koolhydraten te eten, maar juist te eten waarvan je méér nodig hebt. De producten zijn ontwikkeld met dit uitgangspunt. Eten wat het meest zinvol is voor je lichaam om fit en gezond te kunnen doen wat je graag wilt.

Daarom zijn TastyBasics-producten op basis van onbewerkte grondstoffen zoals groente, fruit, peulvruchten, noten en zaden. Hiermee behoudt je je vezels en eiwitten en veel andere essentiële voedingstoffen in zijn geheel in de voeding. De producten geven je langer een verzadigend gevoel. Je heb minder snel trek, waardoor je minder eet. We noemen dit: geen vulling maar échte voeding.

Het bedrijf is gestart met de uitrol van haar storytellingstrategie, met als doel de consument bewust te maken van een leefpatroon dat gezonder, makkelijk vol te houden en smaakvol is. De crackers worden ondersteund door middel van een intensieve online campagne (socials, advertising, bannering enz.) voor consumenten die fit en gezonder oud willen worden, willen afvallen of beter om willen gaan met metabole ziekten zoals bijv. diabetes type II.

Steeds meer consumenten zien de gezondheidsvoordelen van koolhydraatbewust eten. Hiervoor hoeven ze nu niet meer urenlang in de keuken te staan. Naast crackers heeft het merk verschillende producten in het assortiment om koolhydraatrijke producten één-op-één te vervangen: brood, muesli naturel, muesli met noten en pitten en repen. TastyBasics producten zijn verkrijgbaar bij meer dan 1.000 supermarkten en overige verkooppunten.

Inlichtingen: TastyBasics, 06 – 13 24 29 39 | www.tastybasics.nl