Nieuw: Mora Veggie Saté

0
Leestijd: < 1 minuut

Mora introduceert een nieuwe snack: de Veggie Saté. Deze saté bestaat uit vegastukjes in de vertrouwde Mora-satésaus. De diepvriessnack is verkrijgbaar in een eenpersoonsportie van 170 gram en gemakkelijk te bereiden in de magnetron of au-bainmarie.

Met de toevoeging van de Veggie Saté aan het aanbod van Snack&Sauce producten, biedt Mora nu ook een lekker alternatief voor een makkelijke maaltijd zónder vlees. Met deze introductie speelt Mora handig in op een groeiende trend: die van de flexitariërs. Steeds meer consumenten eten bewust minder vlees, zonder zich vegetariër te noemen. Ze kiezen, voornamelijk om gezondheidsredenen, steeds vaker om een paar keer per week geen vlees te eten bij de maaltijd.

Marcel Joosten, marketingdirecteur Mora, licht toe: “Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 45% van de snackers in Nederland flexitariër is. Dat betekent dat ze steeds vaker vlees afwisselen met andere alternatieven. Mora biedt nu als eerste snackfabrikant een vegetarische snack; de Veggie Saté. Een smakelijk alternatief voor zowel de flexitariër als de vegetariër, voor bij nasi of bami. Maar ook heerlijk bij de frietmaaltijd natuurlijk.”

Mora voegt de Veggie Saté toe aan bestaande assortiment Snack&Sauce-producten, De saté is vanaf half februari te vinden in het diepvriesvak van de supermarkt (Albert Heijn, Jumbo en C1000).

Inlichtingen: Ad van Geloven, (013) 464 06 80 (www.mora.nl)