Nieuw schap met gezondere tussendoortjes bij AH

0
Leestijd: < 1 minuut

Albert Heijn breidt het assortiment tussendoortjes flink uit, maar dan met gezondere snacks. Er komt in de winkels een apart schap met een gezonder assortiment en bij de kassa’s is vanaf vandaag het aanbod ‘verantwoorde keuze’ groter. Door het bieden van dit nieuwe assortiment helpt Albert Heijn klanten een keuze te maken voor een gezondere levensstijl.

Volgens Albert Heijn zijn klanten steeds meer op zoek naar gezonder eten en drinken, dat ziet Albert Heijn onder meer terug in de zoekopdrachten op de AH-website. Albert Heijn heeft daarom een groot aantal verspakketten en volop variatie in snoepgroente en is hiermee voorloper in de mogelijkheden voor een gezondere voeding. Ook ziet Albert Heijn dat klanten op zoek zijn naar meer verantwoorde snacks gedurende de dag.

Door het bieden van meer keuze voor ieder moment wil de supermarktketen bijdragen aan het mogelijk maken van een gezondere levensstijl. Het assortiment wordt met 40 tussendoorproducten uitgebreid. Met de veggie snacks, noten- en peulvruchten, crisps en wafels kunnen klanten vanaf vandaag anders snacken. En er worden eigen merk fruit-, muesli-, graan-, haver-, notenzadenrepen aan het assortiment toegevoegd. Al deze producten komen in een apart schap te liggen. Naast het tussendoorschap zijn er vanaf vandaag ook bij de kassa’s andere tussendoortjes te vinden zoals nootjes, dadelrepen en meer suikervrij snoep.

Naast gezonde voeding draagt meer bewegen ook bij aan een gezondere leefstijl. Wie intensief sport kan meer behoefte hebben aan extra eiwitten. Sportvoeding kan daarbij van toegevoegde waarde zijn. Daar speelt Albert Heijn op in door de sportvoeding van de merken Body & Fit en Barebells toe te voegen aan het assortiment in alle Albert Heijn-winkels in Nederland. Zo kunnen duur- en krachtsportliefhebbers voortaan hun sportvoeding zoals pre-workout poeders of andere eiwitpoeders en proteïne drinks bij Albert Heijn kopen terwijl ze ook hun andere boodschappen doen.