Nieuwe crackers, flatbreads en biscuits van Nairn’s

0
Leestijd: < 1 minuut

Goed nieuws voor haverliefhebbers en coeliakies: Nairn’s lanceert vijf nieuwe glutenvrije producten. Crackers met zwarte peper of Engelse kaas, flatbreads met rozemarijn en zeezout of gekaramelliseerde ui en ‘choc chip’ haverbiscuits. Allemaal gemaakt van eersteklas Schotse volkorenhaver.

Haver bevat geen gluten, is goed voor je buik en je stoelgang, zit vol vezels, eiwitten, vitamine B1, B6 en mineralen en antioxidanten. Volkorenhaver vult bovendien lekker en smaakt fantastisch. Nairn’s lanceert twee nieuwe crackers, twee nieuwe flatbreads en een nieuw koekje.

Schotland is beroemd om haar eersteklas haver. De zomers hebben veel zachte zonuren en dat zorgt voor traag groeiende goudkleurige haver met een volle smaak. Nairn’s maakt daar al sinds 1896 zogeheten oatcakes van (traditionele Schotse crackers). Nairn’s maakt daarnaast nog tal van andere haverproducten zoals crackers, biscuits en nu dus ook flatbreads. Alle glutenvrije producten van Nairn’s worden gemaakt in een glutenvrije fabriek, zijn getest en goedgekeurd door de Coeliac UK en voldoen aan de strenge ELISA-standaard.

Alle Nairn’s crackers, flatbreads en biscuits zijn per portie verpakt. Zo kunnen ze makkelijk bewaard worden en overal mee naartoe genomen worden zonder risico op bijvoorbeeld kruisbesmetting.
Nairn’s crackers, flatbreads en biscuits zijn opgenomen bij Albert Heijn maar ook vergrijgbaar bij glutenvrijewebshop.nl.

Inlichtingen: AA Foods, 06 – 83 01 94 95 (André Adolfs) | www.nairns-oatcakes.co