Nieuwe inkoper Maxxam: Harold Berg

0

Harold Berg treedt per 1 oktober in dienst van Maxxam, de collectieve inkooporganisatie voor foodservicebedrijven. Berg gaat aan de slag als inkoper en gaat rapporteren aan inkoopdirecteur Hans-Peter Kok.

Berg vervult de vacature van de inmiddels vertrokken inkoper Rogier Fakkeldij, die na ongeveer vijf jaar een functie heeft aanvaard bij groothandel VHC Kreko, een van de leden van Maxxam.

“Met de komst van Harold kunnen we, gezien zijn jarenlange ervaring in zowel foodservice als retail, de professionaliteit van Maxxam continueren en voegen we een stuk specifieke kennis toe”, aldus inkoopdirecteur Hans-Peter Kok.

Berg komt van de horecagroothandel Meledi (voluit Meledi Food Group), maar hij heeft tevens ruime ervaring opgedaan in de retailmarkt, onder meer als inkoper bij Schuitema (C1000), category manager bij Superunie en DA en inkoper bij Intergamma.

Harold Berg wordt toegevoegd aan het ervaren inkoopteam van Maxxam in Ede bestaande uit de inkopers Hans van der Struik, Arjan Hol, Erik Menger en de inkoopassistenten Bastiaan de Kruijff en Marjolein Steenbeek en inkoopcontrolling Petra van Walsem.

Maxxam verzorgt de inkoop voor de bij haar aangesloten leden, zijnde: Hanos Nederland, Lekkerland Nederland, Makro Nederland, de Coöperatieve Vereniging Pascal-Ede (die bestaat uit Horesca Nederland en de TopClass Group), de Vereenigde Hollandsche Compagnie (VHC) en Bidfood (voorheen Deli XL).