Nieuwe oogst Morgana in supermarkten

0
Leestijd: < 1 minuut

Sinds week 45 is de nieuwe oogst Morgana-appels, geteeld door de telers van FruitMasters, breed verkrijgbaar in Nederland. In 2018 is begonnen met de teelt van de appel in onder andere Zuid-Limburg, het Rivierenland, Zeeland en de Flevopolder. In de loop der jaren is de productie van het Morgana-ras uitgebreid zodat de oogst nu beschikbaar is in supermarkten door het hele land.

De Morgana-appel is extreem sappig, fris, heeft een gebalanceerde, zoete smaak en wordt On the way to Planet Proof geteeld. De Morgana is in tegenstelling tot sommige andere appelrassen lang hard en sappig. De consument wil een sappige, zoete, harde appel die het liefst in eigen land en duurzaam geteeld wordt. Aan al die voorwaarden voldoet Morgana.

Consumenten in heel Nederland kunnen nu weer genieten van de nieuwe oogst uit eigen land. Het is de ideale appel voor een verfrissend en gezond tussendoortje met veel smaak. Morgana-appels zijn verkrijgbaar bij Plus, Coop, Vomar, Dekamarkt, Poiesz, Jan Linders, Spar, Boni en Boon’s Markt. Daarnaast is Morgana ook via Sligro beschikbaar.

Inlichtingen: FruitMasters, 0345 – 578 800 | www.morgana-appel.nl