Nieuwe verse soepen, sauzen en curry’s bij Albert Heijn

0
Leestijd: < 1 minuut
Albert Heijn komt vandaag met een reeks verse en pure soepen, pastasauzen en curry’s. AH wil hiermee aansluiten aan op de voedingsrichtlijn van 250 gram groente per dag. Met de nieuwe producten kunnen consumenten makkelijker variëren wanneer ze het voedingsadvies proberen te volgen, aldus AH. Bovendien zijn de nieuwe producten uitsluitend gemaakt van groenten, kruiden en specerijen.
“Onze klanten zoeken steeds vaker naar gezonde, verse en makkelijke producten gemaakt van pure ingrediënten”, zegt AH in een persbericht. “De nieuwe sauzen en soepen zitten boordevol groenten en kruiden, en vormen een goede aanvulling op een groenterijke maaltijd. Ook combineren ze perfect met andere verse ingrediënten. Door de grote variatie in smaken is er keuze voor iedereen.”

In totaal staan er vanaf deze week zes nieuwe verse soepen, waaronder een soep met spinazie, venkel en dragon en acht verse pastasauzen en curry’s, zoals Tikka Masala, in het schap. Alle producten zijn vrij van toegevoegde suikers en kunstmatige geur- en smaakstoffen.
De nieuwe verse soepen, pastasauzen en curry’s zijn vanaf deze week te vinden in het schap met gesneden verse groenten in alle AH-winkels. De prijs van de curry’s en pastasauzen is € 2,99 (voor 3 à 4 porties) en de soepen € 3,49 (voor 2 à 3 porties).
{jcomments off}