Eerste Coop-filiaal start met Cooponline
Eerste Coop-filiaal start met Cooponline Shelflife

Eerste Coop-filiaal start met Cooponline

Algemeen

Coop streeft naar een maximale benutting van beschikbare afzetkanalen. Dit past ook in de ambitie van Coop om klanten optimale service te verlenen. Een logische stap is dan ook een verdere uitbreiding van het online aanbieden van de dagelijkse boodschappen en de mogelijkheid deze thuis te laten bezorgen.

Er zijn intussen 20 Coop-ondernemers aangesloten bij Coop Online (www.cooponline.nl). De primeur onder de filialen is voor Coop Velp. Deze winkel breidt met ingang van vandaag de serviceverlening uit met Coop Online. Verdere uitbreiding van deze online service staat voor dit jaar gepland.

Coop heeft flinke ambities op het gebied van e-commerce. Commercieel directeur Gerard Koning: “Coop wil klanten maximale service bieden. Dat betekent dat we klanten ook buiten de traditionele stroom hun boodschappen willen laten doen. Een uitbreiding van de dienstverlening naar online kan hierin niet ontbreken. We zullen de komende periode werken aan het verder optimaliseren van cooponline.nl. Tegelijkertijd hebben we de ambitie om een landelijk dekkend netwerk te realiseren. Dit betekent dat we ook de filialen hiervoor zullen inzetten. We blijven onze activiteiten op het gebied van e-commerce uitbreiden. De verwachting is dat er de komende jaren een forse uitbreiding zal plaatsvinden.”
 
De winkels die meedoen, bieden een volledig en aantrekkelijk pakket boodschappen aan. Dat betekent dat er minimaal 6.000 artikelen in zowel KW als (dag)vers aangeboden worden. Dat komt overeen met het maximale assortiment dat de kleinere winkels van Coop Supermarkten, CoopCompact, bieden. Afhankelijk van het marktgebied bieden de winkels een bezorgservice en/of afhaalservice.

Nieuws

Personality's

Opinie

Productnieuws

Branche & Cijfers

Abonneren op FoodPersonality

  • Weet wat er speelt! Ontvang een jaar lang FoodPersonality!
  • Maak nu voordelig kennis met Foodpersonality door eerst 4 nummers te ontvangen.
  • Vacatures

    Nieuwsbrief