Beste Albert Heijns in Beverwijk en Venlo
Beste Albert Heijns in Beverwijk en Venlo Shelflife

Beste Albert Heijns in Beverwijk en Venlo

Algemeen

Cees van Vliet, directeur winkels & distributie, maakte gisterenavond de winnaars van de Albert Heijn-Winkelwedstrijd bekend. In de categorie supermarkt won de Albert Heijn in Beverwijk (Wijkerbaan) en in de categorie AH XL de XL in Venlo. De Albert Heijn in Made leverde voor de derde keer op rij een topprestatie en ontving daarvoor een speciale ‘continu aan de top’-prijs.

Alle medewerkers van de Albert Heijn in Beverwijk (Wijkerbaan) en AH XL in Venlo wonnen een groepsreis. Ook ontvingen de winkels ieder een ‘Gouden Beppie’, een bronzen replica van het bekende kunstwerk (’opdat wij niet vergeten voor wie wij werken’) dat voor het hoofdkantoor van Albert Heijn in Zaandam staat. De Albert Heijn in Made kreeg vanwege de bijzondere prestatie behalve de eerder genoemde prijs ook een geldbedrag van € 10.000, - voor een bedrijfsfeest.

De Winkelwedstrijd van Albert Heijn duurt het hele jaar. De Albert Heijn-supermarkten en de AH XL’s worden beoordeeld op onder andere het assortiment en de aantrekkelijkheid van de winkel. Tijdens elke ronde zijn er extra prijzen voor de medewerkers te winnen. Klanten kunnen de winkel die zij bezoeken ook het hele jaar door beoordelen via internet. Zij geven hun mening over onder andere de beschikbaarheid van producten, de snelheid van de kassa-afhandeling en de deskundigheid en klantvriendelijkheid van het personeel.

Nieuws

Personality's

Opinie

Productnieuws

Branche & Cijfers

Abonneren op FoodPersonality

  • Weet wat er speelt! Ontvang een jaar lang FoodPersonality!
  • Maak nu voordelig kennis met Foodpersonality door eerst 4 nummers te ontvangen.
  • Vacatures

    Nieuwsbrief