Afbeelding
Robert Joore

Dirk Hoofddorp (Aalburgplein) heropend

Door: Dave van Loon Nieuws

Supermarktmanager Willem Hoek verrichte samen met twee kinderen uit groep vijf van basisschool Klavertje Vier de heropeningshandeling van zijn verbouwde winkel aan het Aalburgplein in Hoofddorp.

“De winkel kreeg in drie weken tijd een volledige metamorfose”, aldus supermarktmanager Willem Hoek. “De groente- en fruitafdeling krijgt meer ruimte, omdat we de supermarkt met 300 m2 vergroot hebben. Ook kan er vanaf nu betaald worden middels Scan&Go en SafePay en kom je de winkel in op het Kanskoopjesplein. Ook aan duurzaamheid is gedacht: de winkel is na de verbouwing gasloos en energiezuinig. Zo kan de winkel aan het Aalburgplein nog jaren mee.”

Honderden mensen stonden vanochtend in de rij om de vernieuwde Dirk van binnen te zien. Vooraf aan de feestelijke opening konden belangstellenden genieten van een kop koffie of thee uit de Dirk-foodtruck en werden er lootjes uitgedeeld door twee kinderen van groep vijf van basisschool Klavertje Vier waarmee deelnemers kans maakten op mooie prijzen. Ook aan de kleinste Dirk-klanten was gedacht. Voor hen was er limonade en een lekkere gezonde appel.

Meer rood in de winkelstraten, daar blijft Dirk zich voor inzetten. Dirk roept daarom sinds een tijdje iedereen op om tips te sturen met betrekking tot nieuwe potentiële locaties of gewenste vestigingsplaatsen voor een nieuwe Dirk.

Nieuws

Personality's

Opinie

Productnieuws

Branche & Cijfers

Vacatures

Abonneren op FoodPersonality

  • Weet wat er speelt! Ontvang een jaar lang FoodPersonality!
  • Maak nu voordelig kennis met Foodpersonality door eerst 4 nummers te ontvangen.