Artist impression van Winkelcentrum De Groote Wielen in Rosmalen, thans in aanbouw.
Artist impression van Winkelcentrum De Groote Wielen in Rosmalen, thans in aanbouw.

Plus en Rialto realiseren nieuwe supermarkt in Rosmalen

Door: Dave van Loon Nieuws

Plus Vastgoed en Rialto Vastgoedontwikkeling hebben overeenstemming bereikt over de aan- en verhuur van een nieuwe Plus-supermarkt in winkelcentrum De Groote Wielen in Rosmalen. Deze voor Plus nieuwe locatie is op dit moment in aanbouw als onderdeel van het centrum voor deze groeiende wijk, die op termijn circa 7.000 woningen en 18.000 inwoners omvat.

De nieuwe Plus-supermarkt krijgt een (bruto) vloeroppervlak van ruim 2.300 m2 en wordt door Plus ingevuld met de Briljant 2.0-formule. Naast een zeer ruim en compleet assortiment nemen de versafdelingen een centrale plaats in, waarbij de in het oog springende Makerij zorgt voor verse maaltijden en huisgemaakte salades en broodjes.

Vastgoeddirecteur van Plus Björn Bertrand: “Bij Plus zorgen we voor Goed Eten, voor de buurt en voor elkaar. Dankzij de prettige en bestendige samenwerking met Rialto kunnen we dat straks ook doen in een groeiend groot marktgebied met 18.000 inwoners, waarin wij nog niet aanwezig waren. We kijken er naar uit de supermarkt in De Groote Wielen te openen en de inwoners van Rosmalen kennis te laten maken met onze mooie formule.”

De nieuwe supermarkt is gesitueerd aan de waterkant en kent zowel van binnen als van buiten een duurzaam karakter. Zo wordt het dak van de winkel ingericht als parklandschap met ruimte voor natuur en recreatief gebruik. De nieuwe Plus supermarkt opent naar verwachting begin 2024.

Nieuws

Personality's

Opinie

Productnieuws

Branche & Cijfers

Abonneren op FoodPersonality

  • Weet wat er speelt! Ontvang een jaar lang FoodPersonality!
  • Maak nu voordelig kennis met Foodpersonality door eerst 4 nummers te ontvangen.
  • Vacatures

    Nieuwsbrief