Afbeelding
Ian Hermans

Albert Heijn opent 75e Belgische vestiging

Door: Dave van Loon Nieuws

Albert Heijn opent vandaag in Gent de deuren van de 75e Belgische Albert Heijn, een franchisevestiging. Sinds 2011 is Albert Heijn bezig voet aan de grond te krijgen in Vlaanderen. De officiële opening werd verricht door de familie Van Ende, dezelfde familie die ook in 2011 de eerste Albert Heijn in België opende.

Albert Heijn geldt in Vlaanderen als een voordelige winkel ten opzichte van de concurrentie (waaronder zusterformule Delhaize). De combinatie van service, kwaliteit en lage(re) prijzen slaat aan. Dat vertaalt zich door in groei, want volgens Albert Heijn vinden steeds meer mensen in België de weg naar de Albert Heijn-winkels en online.

Marit van Egmond, CEO Albert Heijn: “Het is een bijzonder moment vandaag. We openen niet alleen een nieuwe winkel maar we laten ook zien dat we samen met onze ondernemers groeien in België. Ook hier zijn we een vertrouwde en inspirerende partner voor onze klanten.”

Raf Van den Heuvel, general manager van Albert Heijn België: “Ik was erbij toen familie Van Ende onze eerste winkel in Brasschaat opende en ik ben ontzettend blij dat we vandaag samen het startschot geven aan nummer 75. We zijn op weg naar 100 winkels in Vlaanderen en de Brusselse rand. Dat de familie Van Ende met ons blijft groeien en ondernemen geeft aan dat Albert Heijn ook in België een succesformule is.”

De nieuwe Albert Heijn is gevestigd in Oostakker, een deelgemeente van Gent. De winkel beschikt over een groot versplein, een uitgebreid vega(n) assortiment en een bakkerij waar de hele dag door vers brood gebakken wordt. In de markthal vinden klanten alles voor de lunch en borrel, waaronder producten van de grill, verse eieren en notentafels.

Nieuws

Personality's

Opinie

Productnieuws

Branche & Cijfers

Vacatures

Abonneren op FoodPersonality

  • Weet wat er speelt! Ontvang een jaar lang FoodPersonality!
  • Maak nu voordelig kennis met Foodpersonality door eerst 4 nummers te ontvangen.