Afbeelding

Jumbo introduceert... bakker John en een nieuwe pay-off

Door: Dave van Loon Nieuws

Jumbo start met een nieuwe reclamecampagne: vanaf vandaag maakt Nederland voor het eerst kennis met andere leden van de Jumbo-familie, om te beginnen met John. In de eerste tv-commercial staat een bakker centraal die John heet. Met de campagne introduceert Jumbo ook de nieuwe pay-off ‘En dat voor die prijs. Jumbo.’.

Naast het welbekende gezin met vader Bas (Frank Lammers) en moeder Lieke (Maike Meijer) zien we voortaan ook de mensen achter de producten uit de winkel. Het gezin speelt al jaren een succesvolle hoofdrol in de reclamecampagnes van Jumbo. Van leuk boodschappen doen in de winkel verlegt het bedrijf nu echter de focus naar de allerbeste en lekkerste producten voor verrassend lage prijzen.

In de nieuwe campagne wordt bakker John voorgesteld. John staat aan de basis van Broodgeluk, het nieuwe broodassortiment dat in augustus werd geïntroduceerd. Ook andere populaire bakkerijproducten zoals Jumbo’s bekroonde chocoladetaart, croissants en kaiserbroodjes komen in de marketingcampagne voorbij. De komende periode breidt Jumbo de familie verder uit met meer gezichten achter de producten van Jumbo.

Eerder dit jaar liet Jumbo weten de strategische koers aan te scherpen en te willen focussen op ‘Jumbo zoals Jumbo bedoeld is’. Terug naar de kern van de formule, waarmee de supermarkt klanten blijft verrassen en zich onderscheidt op assortiment, prijs en service. Daarvan zijn nu de eerste stappen te zien, ook in de winkels. Zo worden in alle ruim 700 winkels schappen en signing aangepast.

Nieuws

Personality's

Opinie

Productnieuws

Branche & Cijfers

Abonneren op FoodPersonality

  • Weet wat er speelt! Ontvang een jaar lang FoodPersonality!
  • Maak nu voordelig kennis met Foodpersonality door eerst 4 nummers te ontvangen.
  • Vacatures

    Nieuwsbrief